p/c p. transglutaminazie tkankowej (anty-tTG) w kl. IgG

Celiakia (choroba trzewna) jest chorobą o podłożu autoimmunologicznym. U chorych po spożyciu glutenu (białka zawartego w zbożach takich jak: pszenica, żyto, jęczmień  oraz owies)  dochodzi do nieprawidłowej odpowiedzi układu immunologicznego. Nietolerancja glutenu...
p/c p. endomysium (EmA) w kl. IgA met. IIF

p/c p. endomysium (EmA) w kl. IgA met. IIF

Celiakia (choroba trzewna) jest chorobą o podłożu autoimmunologicznym. U chorych po spożyciu glutenu (białka zawartego w zbożach takich jak: pszenica, żyto, jęczmień  oraz owies)  dochodzi do nieprawidłowej odpowiedzi układu immunologicznego. Nietolerancja glutenu...
p/c p. endomysium (EmA) w kl. IgG met IIF

p/c p. endomysium (EmA) w kl. IgG met IIF

Celiakia (choroba trzewna) jest chorobą o podłożu autoimmunologicznym. U chorych po spożyciu glutenu (białka zawartego w zbożach takich jak: pszenica, żyto, jęczmień  oraz owies)  dochodzi do nieprawidłowej odpowiedzi układu immunologicznego. Nietolerancja glutenu...

p/c p. deamidowanym peptydom gliadyny

Celiakia (choroba trzewna) jest chorobą o podłożu autoimmunologicznym. U chorych po spożyciu glutenu (białka zawartego w zbożach takich jak: pszenica, żyto, jęczmień  oraz owies)  dochodzi do nieprawidłowej odpowiedzi układu immunologicznego. Nietolerancja glutenu...

Newsletter

Zapisz się do Naszej listy kontaktowej, aby raz w tygodniu otrzymywać aktualności z Naszej strony, oraz informacje o najnowszych Promocjach!

Dziękujemy za zapisanie się do Neszego Newslettera!